På vei til Norge

Noen tanker på vei hjem til Norge. Begynte reisen søndag ettermiddag med Shinkansen til Tokyo, vanlig tog til Narita flyplass for å overnatte på hotell der. Videre er det buss til selve flyplassen og en tilsammen 14 timers flytur venter med et par flybytter.

Det er utrolig at det allerde er et år siden dro hjem til Norge for sommeren. Var hjemme en tur for ikke så mange ukene siden, men det er litt annerledes å dra hjem for sommeren. Leiligheten må rydddes og vaskes, dyner og ull må vakumpakkes slik at ikke det blir ødelagt i fuktigheten. I tillegg føler jeg det blir litt oppbrudd i livet her og avskjeder med folk jeg har blitt glad i. Det skal bli godt å komme hjem, gleder meg masse til å treffe famile og venner. Samtidig som jeg kjenner det er litt rart og litt trist å dra fra Japan, selv om det ikke er mer enn for et par måneder.. Jo lengre jeg er her i Japan jo mer påvirker det meg uten at jeg kanskje er klar over det selv. Jeg snakker kanskje litt annerledes, sliter litt med å finne ord på norsk så jeg vil heller si det på engelsk eller japansk, kroppsspråket har kanskje endret seg litt. Jeg nikker overivrig når jeg snakker med folk og bukker uten å tenke på det. Jeg er opptatt av andre ting nå enn jeg var før jeg flyttet til Japan, men jeg er fremdeles meg. Bare at det er kommet noen flere ting oppå alt det andre. Og når jeg kommer tilbake til Norge kjenner jeg kanskje mer på disse nye tingene enn når jeg er i Japan.

Mye som har skjedd i løpet av dette knappe året, har fått lov til å bli kjent med mange utrolig flotter mennesker, mange relasjoner har blitt knyttet, mennesket har kommet nærmere Jesus eller tatt i mot ham og jeg liker storbylivet mer og mer. Det blir spennende å se hva som skjer fra høsten igjen. Det er mange spennende planer på gang! Først er det en lang sommer i Norge. Visjon, LMF sommermøte, presbyteriemøte i Alta, menighetsbesøk, familietid, telttur, festival, grilling, tantetid, venner, avslapning+++

Varmen har så vidt begynt å komme, det er regntid så det veksler mellom dager med regn og ikke så varmt og dager det er 30 grader+. Kjenner jeg er glad for å «slippe» over 2 måneder av varmen i Japan.

Hver sesong har sine blomster og i regntiden er det hortensia som blomster. Rundt der jeg bor er det flere steder med masse hortensia. Ei venninne og meg stoppa ved en park med masse blomstrer tidligere i uka. Utrolig fint, planen er å kjøpe en plante som jeg skal plante i den lille hagen min. Siden den blomstrer så tidlig på sommeren så kan jeg få glede av den før jeg drar til Norge.

Nå sitter jeg å venter på å gå ombord i flyet! Jeg har hatt min siste Matcha frappechino for en stund og er klar for å dra!20160620_102610

Sees i Norge om noen timer♡

Ønsker dere alle en god sommer!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s